Atleisk, tinklarašti

Taip jau būna, kai visą laiką užima mokslai, o dar neseniai ir prisidėjo darbas. Pradžia sunki, norisi viską mesti, o apie knygas ar tinklaraštį nė pagalvoti negali. Tereikia įsivažiuoti, nusiraminti, pamatyti lange pirmą sniegą ir pajusti Kalėdų dvasią. Dabar vėl ramiai esu panirusi į skaitymą. :) Šiuo metu mano dėmesys sutelktas ties Oskaru Vaildu. Labas, Dorianai Grėjau. 

Komentarai

  1. Gražus tavo tinklaraštis, kai dar knygas pati fotografuoji. :) ir aš mėgstu taip daryti! :D kažkaip gyvesnis blogas tampa. O dėl sulėtėjusio knygų skaitymo, viskas pateisinama, svarbu, nenustoti skaityti. Aš ir pati pykstu ant savęs dėl to, kad labai mažai perskaitau, bet viliuosi, kad kada skaitysiu daug ir be sąžinės graužaties, kad turiu daug darbų padaryti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip gera žinoti, jog turiu skaitytojų ir dar matyti komplimentus! Ačiū! :) Fotografavimas knygų, man vienas iš smagiausių blogo pildymo etapų. O ir tavo darytos nuotraukos akį traukiančios. Esu pastebėjusi, kad labai švelnios ir subtilios jos tau gaunasi, žavu išties.:) Na, o dėl skaitymo, tai labai sutinku su tavim, svarbiausia nenustoti! P.S. jaučiu, kad Dorianas „įsitaisys“ ir mano geriausiųjų sąraše.

      Panaikinti
  2. Ir pamiršau pridurti. Dorianas Grėjus man laaaabai patiko. Jis mano geriausių sąraše. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Balys Sruoga "Dievų miškas"

Francas Kafka "Metamorfozė"

Jonas Mekas „Laiškai iš Niekur“