Atradimai namų lentynose

Šiandien sėkminga diena! Tvarkydama namus, valydama dulkes nuo tėvų knygų kolekcijos, radau tikrų „perliukų“. Pasirodo, mano tėveliai tikri Remarko gerbėjai, o aš tai tik dabar sužinojau. Kadangi pati labai noriu susipažinti su šiuo rašytoju, tai buvo man ypač maloni staigmena, kuri šią šaltą ir lietingą dieną pavertė malonia. :)) Atradau ir daugiau skaitinių, kuriuos laikau savo norimų perskaityti sąraše, tad nekantrauju perskaityti (tiesa, kaip tyčia šiandien iš bibliotekos parsinešiau daugiau knygų, tad namiškės turės palaukti). 

Tad, ką tiksliai radau?

Erich Maria Remarque: „Naktis Lisabonoje“; „Dangus neturi išrinktųjų“.
Vaižgantas „Pragiedruliai“
 

Komentarai

  1. Va va, senelių ar tėvų lentynos yra ištisi lobynai! ;D Aš pas senelius radau Jurgos Ivanauskaitės "Mėnulio vaikai", nuo ko ir prasidėjo mano pažintis su Ivanauskaite... Dar visokių gėrių esu radus, kol galiausiai pati ryžausi kaupti savo. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Senelių dėka tapai tikra Ivanauskaitės gerbėja, tad, galbūt, aš tapsiu Remarko. :D O prieš tai kiek tėvai dar išdalino knygų.. Turbūt, būčiau ir ten atradus kažką gero.

      Panaikinti
    2. Na, Remarko gerbėju sunku netapti, man irgi jis labai patiko, graužiau viską, ką tik kur radau, dabar galvoju, vėl ką nors pasiimt iš jo kūrybos. :)
      O su išdalinimais... :D O taip, panašiai, kaip mano senelis sugebėjo išdalint juostinius senus fotoaparatus kažkam, patefoną irgi... :D O kas galėjo pagalvot, kad kažkada svajosiu apie tokius daiktus. :D

      Panaikinti
    3. Vat vat, kokie jie būtų dabar brangūs ir mylimi. :D

      Panaikinti
  2. Mano tėvų bibliotekoje taip pat karaliauja Remarkas :) taip ir pati pažinau šio nuostabaus autoriaus kūrybą, už ką esu labai dėkinga mamai ir jos manijai knygoms :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, labai tikiuosi, kad ir aš būsiu lygiai taip pat dėkinga saviškiams. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Balys Sruoga "Dievų miškas"

Francas Kafka "Metamorfozė"

Anos Frank Dienoraštis