Paulo Coelho "Nugalėtojas lieka vienas"

Anotacija: Romane "Nugalėtojas lieka vienas" Paulo Coelho grįžta prie pagrindinių romanų "Vienuolika minučių" ir "Zahiras" temų. Kūrinys pulsuoja intriguojančia nežinomybe ir tarsi veidrodis atspindi mūsų pasaulį, kur prabanga ir sėkmės neleidžia išgirsti širdies šnabždesio.
Paulo Coelho pasakoja apie Kanų kino festivalį - šventę, kur susirenka prabanga žėrinčio mados ir kino pasaulio įžymybės. Pinigai, valdžia ir šlovė - tai brangiausios vertybės, dėl kurių jie yra pasirengę sumokėti bet kokią kainą.

Mano nuomonė: Kol kas geriausia knyga, kokią esu skaičiusi! 400 puslapių išvis neprailgo, net ir tokiomis karštomis dienomis. Visas siužetas buvo pilnas veiksmo, o kiekvienas veikėjas įdomus savaip. Ši knyga atskleidžia tikrąjį šiuolaikinį verslo pasaulį, kuriame pinigai tiesiog plaukte plaukia. Modeliai, aktoriai, verslininkai ir dizaineriai - visa tai sudaro pagrindinius veikėjus. Tiesa, knygoje išsiskiria veikėjas Igoris, kuris yra verslininkas, milijonierius, neseniai išsiskyręs su savo žmona ir siekiantis susigrąžinti ją (tiesa, labai iškreiptu būdu). Romanas parodo, kad žmogus savo laimės turi siektis visomis įmanomomis jėgomis, nepasiduoti ir nepalūžti. Iš tiesų, įkvepianti knyga ir atverianti akis. Tai buvo antroji mano skaityta Paulo Coelho knyga, kuria tikrai nenusivyliau,o net užsikrėčiau!


Citatos: "Pasaulis turėtų siekti teisybės ir teisingumo, bet visą dėmesį sutelkia į daiktus, po pusmečio jie tampa beverčiais ir vietoj jų perkami kiti, nes tik esant tokiai apyvartai pasaulio viršūnėse gali išsilaikyti menkystos, šiandien susirinkusieji Kanuose"
"Dievas sukūrė pasaulį per šešias dienas. O ką reiškia "pasaulis"? Tai, ką mudu su jumis matome. Kiekvienąsyk, mirštant žmogui, išnyksta dalis visatos. Tai, ką jautė, ką patyrė, ką stebėjo, dingsta drauge su juo, kaip dingsta lietaus nuplautos ašaros."
"Veidrodis atspindi tikrą vaizdą: jis nieko neiškraipo, nes nemąsto. Mąstyti - vadinasi, klysti.

Vertinimas: 5/5

Komentarai

  1. VISAS SKAITYKITE ŠIĄ TESTAMONĄ, KAIP GAUTI MANO PASKOLĄ IŠ TEISĖS IR PATIKĖTOS PASKOLOS ĮMONĖS. Mano vardas Kjerstin Lis, aš ieškojau paskolos savo skoloms padengti, visi, kuriuos sutikau, sukčiaujo ir pasiėmė pinigus, kol galiausiai sutikau poną Benjaminą. Breilis Lee Jis man suteikė 450 000,00 R paskolą. Jis padėjo ir kitiems mano kolegoms. Aš kalbu kaip laimingiausias žmogus visame plačiame pasaulyje šiandien ir pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, kuris gelbsti mano šeimą nuo mūsų blogos padėties, pasakysiu vardą visam plačiajam pasauliui ir aš su džiaugsmu sakau, kad mano šeima grįžo į gera, nes man reikėjo paskolos, kad pradėčiau visą gyvenimą, nes esu vieniša mama su 3 vaikais ir visas pasaulis atrodė, kad ji kabojo ant manęs, kol turėjau galvoje, kad Dievas atsiuntė paskolos davėją, kuris pakeitė mano gyvenimą ir mano šeimos, Dievo bijojo skolintojas, pone, Benjaminas, jis buvo Gelbėtojas, dievas, išsiųstas gelbėti mano šeimos, ir iš pradžių maniau, kad tai nebus įmanoma, kol negausiu paskolos, pakviečiau jį į savo šeimą. - viso vakarėlio, kurio jis neatsisakė, ir patarsiu kiekvienam, kuriam tikrai reikia paskolos, susisiekti su ponu Benjamin Breil Lee el. paštu (Lfdsloans@outlook.com), nes jis yra supratingiausias ir nuoširdžiausias paskolos davėjas. kada nors susitiko su rūpestinga širdimi. Jis nežino, kad aš tai darau, skleisdamas mano linkėjimą į mane, tačiau manau, kad turėčiau tuo pasidalinti su jumis, kad išvengtumėte sukčių. Prašau, saugokitės apsimetinėtojų ir susisiekite su tinkama paskolų bendrove el. Paštu per Lfdsloans@outlook. com arba „WhatsApp“ + 1-989-394-3740. .

    AtsakytiPanaikinti
  2. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Balys Sruoga "Dievų miškas"

Francas Kafka "Metamorfozė"

Anos Frank Dienoraštis